You are offline. Some functionality may be unavailable.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a Tesco Online Club?

A Tesco Online Club egy tagságon alapuló szolgáltatás amelynek segítségével a legtöbbet hozhatod ki online rendeléseidből. Számos exkluzív előnnyel szolgál, mint a kiszállítási vagy átvételi díj nélküli rendelés, különleges kuponok, és egyszeri kedvezményként dupla Clubcard pontok Tesco Otthonról rendeléseid után tagságod első 3 hónapjában.

Mik a Tesco Online Club előnyei?

Taggá válásod után minden, a Tesco Otthonról felületén leadott rendelésedet otthonodig, vagy a megadott kiszállítási címre szállítjuk, akár már aznap, vagy a Személyes Átvétel választásával valamely áruházunknál személyesen is átveheted rendelésedet anélkül, hogy kiszállítási vagy átvételi díjat kellene fizetned. Továbbá különleges kuponokra tehetsz szert tagságod során. Egyszeri kedvezményként pedig kéthetente megduplázzuk az előző két hétben átvett rendeléseid után jóváírt Clubcard pontjaidat tagságod első 3 hónapjában, és elsőbbségi hozzáférést is szerzel a kiszállítási vagy átvételi idősávokhoz 4 héttel előre.

El kell érnem egy minimum kosárértéket, hogy mentesüljek a kiszállítási vagy átvételi díj fizetése alól?

Tesco Online Club tagként nem kell kiszállítási vagy átvételi díjat fizetned tekintet nélkül a bevásárlásod kosárértékére.

Azonban 10.000 Ft alatti rendelések esetén 750 Ft alap bevásárlási díjat számítunk fel Tesco Online Club tagság esetén is.

Használhatom a bank- vagy hitelkártyámat a regisztráció során?

Használhatsz bármilyen Visa, valamint Mastercard kártyát. Sajnos a Visa Electron és Maestro kártyákat nem tudjuk elfogadni.

Hányszor vehetem igénybe a házhozszállítást vagy személyes átvételt anélkül, hogy kiszállítási/átvételi díjat fizetnék?

Taggá válásod után akár minden nap rendelhetsz kiszállítási/átvételi díj fizetése nélkül, amennyiben szeretnél. Csak válaszd ki azt az elérhető napot és idősávot, amelyik számodra a legalkalmasabb.

Kérhetem a kiszállítási díj nélküli rendeléseim kiszállítását különböző címekre is?

Igen, kérheted. Módosítsd a kiszállítás címét a Felhasználói Fiókom menüpontban, majd válaszd ki a számodra legalkalmasabb napot és idősávot az elérhető lehetőségek közül.

Több rendelést is le tudok adni kiszállítási/átvételi díj fizetése nélkül?

Igen. Miután befejezted az első rendelésedet, azonnal leadhatsz egy másikat is. Továbbá módosíthatod is a már leadott rendeléseidet. Ezt megteheted a 'Bevásárlásaim' menüpontban, ahol szükséges kiválasztanod a rendelést, amelyen változtatni szeretnél. Ne felejtsd el újra elküldeni rendelésedet a változtatások megerősítéséhez.

Mikor kezdhetem el használni a Tesco Online Club szolgáltatását miután taggá váltam?

Azonnal, minden új rendelésnél. Továbbá, a már korábban leadott rendeléseidnél is használhatod. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy módosítod korábbi rendelésedet: hozzáadhatsz, illetve törölhetsz is tételeket, vagy megváltoztathatod a kiszállítási vagy átvételi idősávot - ezzel aktiválva a Tesco Online Club tagságodat, és így nem kerül felszámításra a kiszállítási vagy átvételi díj. Ne felejtsd el újra elküldeni rendelésedet a változtatások megerősítéséhez.

Gyűjthetek további Clubcard pontokat a Tesco Online Club tagként?

Igen, az eddig megszokott módon kapsz Clubcard pontokat, a pontjaidat pedig kéthetente egyszer megduplázzuk minden, ezen kéthetes időszak alatt leadott rendelésed után. A pontok jóváírásához szükséges, hogy hozzáadd Clubcard kártyádat Tesco Online fiókodhoz. A Clubcard pontok egyszeri kedvezményként a tagságod első 3 hónapjában kerülnek megduplázásra.

Használhatom a tagságomat, ha az áruházakban vásárolok?

Nem, tagságod kizárólag Tesco Online fiókodhoz tartozik, csak online rendelés esetén vagy jogosult a különböző előnyökre.

Amennyiben nem találod a szükséges információt, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Vissza a főoldalra