You are offline. Some functionality may be unavailable.

Ettől Te is ellágyulsz

Próbáld ki most 10 forintért!

Csatlakozz a Tesco Online Clubhoz még ma!

Az ajánlat 2023. október 26-tól visszavonásig érvényes.

Mit tartalmaz a próbahónap?

Élvezd a Tesco Online Club előnyeit 1 hónapig, mindössze 10 forintért! Amikor a próbahónap véget ér, tagságod automatikusan folytatódik teljes havidíjjal. Tagságodat a próbaidőszak alatt bármikor lemondhatod.

Rendeléseid után nem fizetsz kiszállítási vagy átvételi díjat

Rendeléseid után nem fizetsz kiszállítási vagy átvételi díjat

Rendelj online kiszállítási díj fizetése nélkül, akár már aznapra!​ (Az Aznapi Kiszállítás szinte minden szállítási területen elérhető.)

​  Férj hozzá az elsők között a népszerű kiszállítási idősávokhoz 4 héttel előre

​Férj hozzá az elsők között a népszerű kiszállítási idősávokhoz 4 héttel előre

Tervezz előre és biztosítsd be kiszállítási/átvételi idősávod minél korábban!

Exkluzív e-kupon kedvezmény*

Exkluzív e-kupon kedvezmény*

Minden új tagunk számára exkluzív e-kupont biztosítunk a csatlakozást követő első hónapban.​

Dupla Clubcard pontok új tagoknak

Dupla Clubcard pontok új tagoknak*

Csatlakozz most a Tesco Online Clubhoz és egyszeri kedvezményként a rendeléseid után járó Clubcard pontokat megduplázzuk tagságod első 3 hónapjában.

* A próbahónap lejártát követően megkezdett 3, 6 vagy 12 hónapos tagságra érvényes.

Tagság típusok összehasonlítása

Az 1 hónapos próbaidőszak alatt kiszállítási és átvételi díj nélkül rendelhetsz online. Rendeld minden bevásárlásodat Házhozszállítással vagy Átvételi Pontra 1 hónapig 10 Ft-ért.

Válaszd ki tagságod időtartamát

Gyakran ismételt kérdések

A Tesco Online Club egy tagságon alapuló szolgáltatás amelynek segítségével a legtöbbet hozhatod ki online rendeléseidből. Számos exkluzív előnnyel szolgál, mint a kiszállítási vagy átvételi díj nélküli rendelés, különleges kuponok, és egyszeri kedvezményként dupla Clubcard pontok Tesco Otthonról rendeléseid után tagságod első 3 hónapjában.

Taggá válásod után minden, a Tesco Otthonról felületén leadott rendelésedet otthonodig, vagy a megadott kiszállítási címre szállítjuk, akár már aznap, vagy a Személyes Átvétel választásával valamely áruházunknál személyesen is átveheted rendelésedet anélkül, hogy kiszállítási vagy átvételi díjat kellene fizetned. Továbbá különleges kuponokra tehetsz szert tagságod során. Egyszeri kedvezményként pedig kéthetente megduplázzuk az előző két hétben átvett rendeléseid után jóváírt Clubcard pontjaidat tagságod első 3 hónapjában, és elsőbbségi hozzáférést is szerzel a kiszállítási vagy átvételi idősávokhoz 4 héttel előre.

Tesco Online Club tagként nem kell kiszállítási vagy átvételi díjat fizetned tekintet nélkül a bevásárlásod kosárértékére.

Azonban 10.000 Ft alatti rendelések esetén 750 Ft alap bevásárlási díjat számítunk fel Tesco Online Club tagság esetén is.

A próbaidőszak keretein belül 1 hónapig kipróbálhatod az Online Club számos előnyét mindössze 10 Ft-ért. A próbaidőszak megkezdéséhez választanod kell az elérhető csomagok közül. A kiválasztott csomagot a próbaidőszak lejártakor automatikusan aktiváljuk. Amennyiben meggondolod magad, bármikor, de legkésőbb a lejárat előtt egy nappal lemondhatod a csomagodat, illetve a próbaidőszak lejárta után választhatsz helyette másikat. A próbaidőszak alatt az összes rendelésedet többletköltség nélkül szállítjuk ki neked (Házhozsállítás és Átvételi Pontra történő rendelés esetén is), sőt, már 4 héttel előre lefoglalhatod a kiszállításhoz a számodra legmegfelelőbb idősávot. Az Online Club további előnyeit, mint például a dupla Clubcard pontok (az első 3 hónapban, új tagok részére) és az exkluzív e-kupon, csak a próbaidőszak után veheted igénybe.

Kérdésed van?

Amennyiben nem találod a szükséges információt, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.