Törődünk a magánéletével
Mi és 1 partnereink az eszközön információkat tárolunk és/vagy érünk el, ilyenek például a sütikben a személyes adatok feldolgozására szolgáló egyedi azonosítók. Az alábbi lehetőségre kattintva vagy az adatvédelmi szabályzat oldalon. bármikor elfogadhatja vagy kezelheti választásait. Ezekről a választásokról partnereinket értesítjük, és nem befolyásolják az adatok böngészését.
Mi és partnereink az alábbiak nyújtása érdekében dolgozunk fel adatokat
Információk tárolása és/vagy elérése egy eszközön. Pontos földrajzi helymeghatározási adatok és azonosítás az eszköz szkennelésével. Személyre szabott hirdetés és tartalom, hirdetés- és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés. Partnerek listája.
Hozd ki a legtöbbet a grillszezonból
Készíts burgert, akár a profik! A grillszezont semmi sem koronázhatja meg jobban, mint egy házi hamburger frissen a grillrácsról. Hívd át a barátaidat, dobd a húspogácsát a sütőre és élvezd a nyár minden percét!
Amikre szükséged lesz
Így készítsd el
1. Keverd össze a lisztet és a sót. Morzsold bele az élesztőt, önts bele 5-10 ml vizet, majd add hozzá a cukrot.
2. Add az olajat a kézmeleg vízhez. Verd fel a tojást, öntsd a felét az olajjal kevert vízbe, majd dolgozd össze. A maradékot tedd félre a zsemlékhez.
3. Keverd össze a lisztet a nedves hozzávalókkal, majd gyúrj belőle tésztát.
4. Hagyd kelni a tésztát, majd formázz belőle 4 darab egyforma méretű hamburgerzsemlét.
5. A tepsin is hagyd kicsit kelni a zsemléket, majd kendd meg őket a maradék tojással és süsd 13 percig 200 °C-on.
6. Pirítsd meg a bacont és a hagymát.
7. Készítsd el a húspogácsát a csomagoláson található leírás szerint, majd tegyél a tetejére egy szelet cheddar sajtot.
8. Piríts rá a félbevágott zsemlékre, kendd meg a szósszal, majd tedd bele a húst, a bacont és a hagymát.
9. Egészítsd ki kedvenc zöldségeiddel, ízlés szerint.
Kosár
A kosarad
Válassz szolgáltatásaink közül
Üres kosár
A kosaradba helyezett termékek itt fognak megjelenni