header

Hozd ki a legtöbbet a grillszezonból

Készíts burgert, akár a profik! A grillszezont semmi sem koronázhatja meg jobban, mint egy házi hamburger frissen a grillrácsról. Hívd át a barátaidat, dobd a húspogácsát a sütőre és élvezd a nyár minden percét!
Zamatos házi burger

Zamatos házi burger

Minden nyári parti szupersztárja! Süss fenséges házi burgert minőségi hozzávalóinkból és lepd meg családodat, barátaidat igazi séf módjára!

Amikre szükséged lesz

  • Hozzávalók 1

  • hozzávalók 2

Így készítsd el

1. Keverd össze a lisztet és a sót. Morzsold bele az élesztőt, önts bele 5-10 ml vizet, majd add hozzá a cukrot.

2. Add az olajat a kézmeleg vízhez. Verd fel a tojást, öntsd a felét az olajjal kevert vízbe, majd dolgozd össze. A maradékot tedd félre a zsemlékhez.

3. Keverd össze a lisztet a nedves hozzávalókkal, majd gyúrj belőle tésztát.

4. Hagyd kelni a tésztát, majd formázz belőle 4 darab egyforma méretű hamburgerzsemlét.

5. A tepsin is hagyd kicsit kelni a zsemléket, majd kendd meg őket a maradék tojással és süsd 13 percig 200 °C-on.

6. Pirítsd meg a bacont és a hagymát.

7. Készítsd el a húspogácsát a csomagoláson található leírás szerint, majd tegyél a tetejére egy szelet cheddar sajtot.

8. Piríts rá a félbevágott zsemlékre, kendd meg a szósszal, majd tedd bele a húst, a bacont és a hagymát.

9. Egészítsd ki kedvenc zöldségeiddel, ízlés szerint.
image

Kosár

0 Ft Aktuális kosárérték

Bevásárlás elküldése

A kosarad

Válassz szolgáltatásaink közül

Üres kosár

A kosaradba helyezett termékek itt fognak megjelenni