Törődünk a magánéletével
Mi és 1 partnereink az eszközön információkat tárolunk és/vagy érünk el, ilyenek például a sütikben a személyes adatok feldolgozására szolgáló egyedi azonosítók. Az alábbi lehetőségre kattintva vagy az adatvédelmi szabályzat oldalon. bármikor elfogadhatja vagy kezelheti választásait. Ezekről a választásokról partnereinket értesítjük, és nem befolyásolják az adatok böngészését.
Mi és partnereink az alábbiak nyújtása érdekében dolgozunk fel adatokat
Információk tárolása és/vagy elérése egy eszközön. Pontos földrajzi helymeghatározási adatok és azonosítás az eszköz szkennelésével. Személyre szabott hirdetés és tartalom, hirdetés- és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés. Partnerek listája.

Őszi receptek tele vitaminnal
Rendelj online és használd ki az így megspórolt idődet: készíts különleges, egészséges ételeket szeretteidnek!
Banánkenyér egy édes reggelihez

Hozzávalók
280 g liszt * 1 tk. étkezési szódabikarbóna * 1/4 tk. só * 100 g vaj * 50 g barna cukor * 2 tojás * 3-4 db érett banán

Elkészítés
1. LÉPÉS: Melegítsd elő a sütőt 180 °C-ra, majd egy sütőformát vékonyan kenj ki vajjal. 2. LÉPÉS: Egy nagy tálban keverd össze a lisztet, a szódabikarbónát és a sót. Egy másik tálban keverd krémesre a vajat és a barna cukrot. Habverővel dolgozd bele a tojást és a banánt, amíg homogén masszát kapsz. A banános keveréket add a lisztes masszához, végül az egészet öntsd a sütőformába.

Utolsó lépés + egy tipp
3. LÉPÉS: Süsd a banánkenyeret 45 percig az előmelegített sütőben. Sütés után hagyd hűlni 10 percig, majd óvatosan fordítsd ki a sütőformából és tálald kedved szerint. TIPP: Csomagold viaszos papírba a banánkenyeredet, így tovább friss marad majd.
Kosár
A kosarad
Válassz szolgáltatásaink közül
Üres kosár
A kosaradba helyezett termékek itt fognak megjelenni