Törődünk a magánéletével
Mi és 1 partnereink az eszközön információkat tárolunk és/vagy érünk el, ilyenek például a sütikben a személyes adatok feldolgozására szolgáló egyedi azonosítók. Az alábbi lehetőségre kattintva vagy az adatvédelmi szabályzat oldalon. bármikor elfogadhatja vagy kezelheti választásait. Ezekről a választásokról partnereinket értesítjük, és nem befolyásolják az adatok böngészését.
Mi és partnereink az alábbiak nyújtása érdekében dolgozunk fel adatokat
Információk tárolása és/vagy elérése egy eszközön. Pontos földrajzi helymeghatározási adatok és azonosítás az eszköz szkennelésével. Személyre szabott hirdetés és tartalom, hirdetés- és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés. Partnerek listája.

PEZSGŐ
A pezsgő fogyasztását mi leginkább az ünnepekkel azonosítjuk, sikerekre, szülinapokra, nagy próbatételekre koccintunk vele, szilveszterkor pedig szinte hagyományként kapjuk elő minden háztartásban az újévet várva a palackokat. Egyes kultúrákban, akárcsak az olaszoknál, az sem elképzelhetetlen, hogy bizonyos pezsgőfajtákat reggel szolgáljanak fel napkezdésül, aperitifként. Szerencsénkre magyar kínálatban is kitűnő alternatívák vannak a minőségi pezsgők választására, így bármelyik fajta mellett is tegyük le a voksunk, nem kell messzire mennünk egy isteni italért.
Miért pezsgővel koccintunk szilveszterkor?


Hazai pezsgő kínálat
Egyik leggyakoribb választás a Törley, mely pincészetnél a széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, kedvelje inkább a száraz, könnyebben fogyaszthatókat vagy az édesebb, nehezebbeket.
Nemzetközi pezsgő kínálat
Alkoholmentes és gyerekpezsgők
Mi a különbség a gyöngyözőbor és a pezsgő között?



Mi alapján válasszak pezsgőt?
Az első pezsgőt még az 1700-as évek környékén készítették a champagne-i borvidéken, azóta azonban az igények és az ízlés sokat alakított a kínálaton.
Az italt meghatározó pezsgésre az érlelési hossza is nagy befolyással bír, hiszen minél tovább tart, annál izgalmasabb aromákat ízlelhetünk az italban, és annál krémesebb lesz a habzása is.
Tipp: Annak érdekében, hogy a pezsgőt az ideális fogyasztási hőmérsékletére hűtsük, tároljuk lehetőség szerint 4-8 Celsius fokon, akár felbontást megelőzően is víz és jég keverékével töltött pezsgősvödörben.
Prosecco, az olasz fehér pezsgő
Az olaszok nem csak a bor területén jártasak, hanem a pezsgő és otthonos terület számukra.
Kosár
A kosarad
Válassz szolgáltatásaink közül
Üres kosár
A kosaradba helyezett termékek itt fognak megjelenni